Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طاهر موهبتی‌ مدیر عامل بیمه سلامت در مراسم رو‌نمایی از سامانه 1666 اظهار کرد: با راه‌اندازی سامانه 1666 صندوق انتقادات و پیشنهادات را راه‌اندازی کردیم و قصد گسترش این سیستم را داریم چرا که  باید این بیمه را  به سازمانی‌ پاسخگو تبدیل کنیم که تعطیلی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موهبتی بیان کرد: بحث‌ بر سر قدرت میزان پاسخگویی‌ است چراکه سازمان‌ها معمولاً از حداقل امکانات استفاده می‌کنند؛ یکی از رویکردهای  جدید در سازمان بیمه سلامت در سال 97 استقرار سازمان الکترونیک است؛ سازمانی که مأموریت اصلی حفاظت‌ و صیانت بیمه شده‌گان را دارد و باید دسترسی‌های لازم را فراهم کند.

مدیر عامل بیمه سلامت ادامه داد: پوشش کامل بیمه، تأمین منابع مالی، نظام ارجاع و سطح بندی در نگاه اول توجه همه را جلب می‌کند و انتظار داریم همین مسائل اولویت‌ این سازمان باشد.

وی افزود: اگر کسی را می‌خواهید شناسایی کنید که بیمه دارد یا ندارد باید پایگاه ساماندهی داشته باشید تا بتوانید این کار را دقیق‌تر انجام دهید که با این رویکرد اتفاقات خوبی را همکاران به هم زدند و سامانه‌ای را برای رفع مشکلات راه‌اندازی کردند.

موهبتی‌ تشریح کرد: بخش بیمه سلامت در هماهنگی با مأموریت اصلی آن شکل گرفت در کنار این اتفاقات، رفع هم پو‌شانی هم داشتیم‌؛ امروزه در تمدید و صدور دفترچه و حتی تجویز دارو رفع هم پوشانی‌ داریم.

مدیر عامل بیمه سلامت گفت: اگر کسی بیمه تأمین اجتماعی دارد نیازی نیست بیمه سلامت داشته باشد علاوه بر این افرادی که شاغل هستند در رفع هم پوشانی‌ حذف و به زودی شاهد صدور اسناد الکترونیکی خواهیم بود و بررسی اسناد به صورت الکترونیک خواهند شد و این مشوقی‌ است تا دانشگاه‌ها از این کار استقبال کنند.

موهبتی ادامه داد: امروزه خوشحال هستیم معوقات را تا خرداد ماه پرداخت کردیم و امیدواریم بتوانیم پرداختی‌های ارائه دهندگان‌ کشور منظم باشند و به جرأت می‌گویم 20 تا 27 هر ماه پرداختی خواهیم داشت.

راه اندازی سامانه سقف گذاری تعرفه ها

وی بیان کرد: هفته آینده به صورت الکترونیک  سامانه سقف‌گذاری تعرفه را رونمایی می کنیم؛ یکی از رویکرد‌های جدی مشتری‌ مداری و رعایت حقوق شهروندی است و نباید به بهانه محرمانه بودن مردم را از دسترسی به اطلاعات منع کنیم.

مدیر عامل بیمه سلامت افزود: باید باور کنیم پویایی یک سازمان بستگی به سامانه آن دارد؛ همکاران در سراسر کشور باید بپذیرند‌ از طریق‌ سامانه 1666 پاسخگوی سلامت مردم باشند.

موهبتی بیان کرد: از مشکلات عمده این است که با مردم کمتر صحبت می‌کنیم از مشکلات آنها بی اطلاع و در خلأ هستیم‌ که این مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرده است اما می‌توانیم مشکلات را حل کنیم.

وی یادآوری کرد: اگر گره از کار کسی گشوده‌ایم و مشکلی را حل کردیم شک نکنید خداوند متعال از ما راضی خواهد بود؛ اگر نمی‌توانید مشکلی را حل کنید لااقل‌ با مردم خوش اخلاق باشید.

بیمه سلامت تنها خدمات ملموس برای جامعه بود

در ادامه مراسم شهریاری‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: مجلس  قوانین بسیار زیادی تصویب کرده است  و تلاش می کنیم در ایران قوانین مدونی را  تصویب کنیم.

وی بیان کرد: طرح تحول نظام سلامت طرح بسیار خوبی بود همچنین به مستضعفان فاقد بیمه ککمک کرد؛ تنها چیزی که در قبل از انتخابات برای مردم قابل لمس بود طرح بیمه سلامت بود اما متأسفانه بعد از انتخابات با کمبود بودجه و مشکلات بعدی روبرو شدیم‌ که هیچ جای دنیا این هزینه تراشی وجود ندارد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: باید نظارت جدی‌تری به بیمه‌ها می‌شد که با راه‌اندازی این سامانه نظارت‌ها بهتر خواهد شد؛ در 2 الی 3 سال اول منابع مالی به خوبی پرداخت شد اما متأسفانه تیم اقتصادی کشور همراهی نکرد و منابع کافی در اختیار وزارت بهداشت قرار نداد؛ منابع مالی امکان دست و دلبازی‌ را برای ما فراهم نکرد مگر با منابع مالی دولت که همین منابع مالی خیلی هم بی حساب و کتاب نیست و باید بتوانیم این منابع را گسترش دهیم.

شهریاری‌ باید نظارت‌ها جدی‌تر باشد و نسخه‌ها الکترونیک شود؛ پزشک باید کارهایی که انجام می‌دهد در سیستم ثبت کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه